DESCOBREIX LA NOSTRE JOIERIA A BARCELONA

La joieria a Barcelona de Clemència Peris és símbol de dedicació, entrega, passió i desig de compartir els seus dissenys, molts d’ells creats amb la inspiració directe de la Ciutat Comtal.

A dia d’avui, Clemència Peris està present nacional i internacionalment a través de la seva joieria online, www.clemenciaperis.com, plataforma que ha permès portar el seu estil i les seuves joies a tots els racons del món. Però no solament això, la firma també compta amb presència física en dos punts del territori espanyol. Posseeix una joieria a Barcelona i una altra joieria a Terrassa. Dos vaixells almirall que van néixer moltíssim abans que nostra joieria online i que han permès a la marca créixer i establir un vincle molt proper amb tots i cadascun dels seus clients.

La nostre joieria a Barcelona

Avui volem compartir amb tots vosaltres una miqueta de la nostra història i sobretot explicar-vos com va néixer la nostra joieria a Barcelona.

joieria a Barcelona

  • “Dissenyant joies exclusives des de 1979”. Com bé diu el nostre slogan, Clemència Peris, com a firma, va néixer fa més de 30 anys, concretament al 1979. La nostra dissenyadora, després de graduar-se en Arts aplicades i oficis artístics en l’especialitat de joieria, i amb un esperit realment emprenedor i revolucionari en aquella època, va muntar el seu petit taller a Terrassa, a 30km de Barcelona. Ella ho tenia clar, volia desenvolupar la seva verdadera passió: la joieria. Va ser allí on va començar a realitzar joies a mida per a les famílies més influents de la ciutat.

 

  • Aquell mateix any, Clemència va ser galardonada amb el primer premi de joieria a nivell nacional organitzat per “DeBeers”. Al 1987 un altre reconeixement de la mà de “De Beers” reiteraria el seu art: va aconseguir entrar en l’exclusiu grup finalista en “Diamonds International Awards Competition”.

joieria a Barcelona

  • Quatre anys més tard, al 1991, l’artista va obrir el seu primer estudi de disseny i botiga a Terrassa (C/Pari Llaurador, 51) gràcies al gran acolliment de la gent, a la seva excel·lència i al seu savoir-faire artesanal. Més de 120m2 d’aparadors amb peces d’alta joieria creades per l’artista que la van fer créixer com l’escuma.

 

  • Aquell mateix any, a causa de tots els èxits internacionals que portava acumulats i havent-se conformat com una de les artistes capdavanteres a Espanya, la firma va ser escollida per entrar a formar part de l’exclusiu club De Beers. Clemència Peris va anar acumulant èxits, arribant a exposar les seves peces en el Carrousel Du Louvre a París i a Londres.

joieria a Barcelona

  • Va entrar al canvi de segle de la millor manera que podia fer-ho. Va ser al any 2000 quan la firma va quedar finalista entre els 50 millors dissenyadors del món en el concurs “Diamond Awards 2000”, sent Clemència Peris l’única dissenyadora espanyola i havent-hi participat més de 2500 dissenyadors.

 

  • Va ser al 2003 quan va néixer la joieria a Barcelona. La dissenyadora va decidir donar aquest gran pas i situar-se al mateix centre de la Ciutat Comtal, concretament al Carrer València, 247, entre Passeig de Gràcia i Rambla Catalunya, on a dia d’avui segueix oferint els seus dissenys tant a gent autòctona com a turistes que es queden alucinats amb els seus dissenys.

joieria a barcelona

Aquesta joieria a Barcelona es pot considerar el segon vaixell almirall de la firma, una botiga tocant a Passeig de Gràcia que li ha permès donar-se a conèixer tan al públic d’en peu com a un sector més internacional.

En ella, podreu trobar tot tipus de joies; des d’anells de compromís, fins a aliances de casament, anells de diamants, passant per collarets, braçalets, arracades, joieria per a home… També compta amb joies de naixement i una línia de joieria realitzada en plata, perfecte per regalar. Les joies que la nostra dissenyadora crea per a aquesta botiga tenen un protagonista indiscutible: els diamants. La gran majoria de les seves creacions contenen aquesta pedra preciosa. I és que la seva passió, la seva fortalesa i la seva especialitat són les joies amb diamants.

joieria a Barcelona

A Clemència Peris li apasiona el contacte directe amb els seus clients, coneixe’ls, aconsellar-los i oferir-los el que busquen. Un tracte 100% personalitzat i discret que caracteritza totalmente a la firma.


Leer post anterior: Cómo mantener el rodio de los anillos de compromiso.