Clemència Peris a la desfilada de Custo Barcelona

Custo Barcelona Clemencia PerisCusto Barcelona ha presentat Shake before use, la seva col·lecció d’hivern 2015- 2016 a la 080 Barcelona Fashion, al magnífic escenari del Muse Marítim de Barcelona.

Custo 080 Barcelona Fashion

En una col·lecció on els quadres han estat els protagonistes, l’estampat tartán tradicional es barrejava amb colors més vius propis de la marca, com el fúcsia i el blau petroli. No podía faltar el toc ètnic que en vist tant en la col·lecció femenina como en la masculina. Aquesta última ha tingut una gran presència en pasarel·la ja que Custo ha volgut donar aquesta vegada una versió més detallada de la seva mirada masculina.

Custo Barcelona 080bcnfashion

El look multicapa ha estat sense cap dubte el triunfador de la nit, on vam tenir l’oportunitat de veure vestits de lamé superposats a jerseis, vestits lleugers de seda o faldilles de llana amb godets. Aquest es complementaven amb abrics de llana overzise i amb capes creades a base de jaquards, tot un encert.

Custo Barcelona Clemencia Peris Jewelry

Clemència Peris va tenir  l’honor de vestir amb les seves joies de la nova col·lecció  Oxigen alguns dels estilismes més originals. Uns dissenys treballats artesanalment, fruit de la inspiració i la excel·lència de la disenyadora barcelonina, amb una trajectòria de més de trenta anys de reconeixement.

Unes originals peces en plata amb inspiració orgànica que encaixaven a la perfecció amb l’univers que Custo Barcelona ens va presentar sobre la pasarel·la.

Custo Barcelona 076