Anells de compromís Promoció Thanksgiving 2014

L’art d’ésser únics

Aquest any, amb el propòsit del llançament de la nostra campanya de nadal, hem sigut molt rigorosos en la selecció dels dies més representatius d’aquestes dates, per aquest motiu, no pot faltar una especial menció al dia d’acció de gràcies.
Dins de les moltes i molt variades col•leccions, en trobem una dedicada als anells de compromís. D’entre totes les possibilitats, l’art de ser únics, ens fa possible oferir-los aquesta peça d’un altíssim grau de sofisticació, composta per 190 diamants en pavé de gran qualitat, amb un pes de 3,32ct que llueixen resplendents en un dels dos braços, mentre que, l’altre , d’or blanc de 18k culmina la peça donant-li aquest toc especial, sempre tenint en compte que ambdós estan treballats artesanalment.

Anell seleccionat per la promoció d'anells de compromís de Clemència Peris, en la campanya de nadal pel dia d'acció de gràcies

Sempre són recomanables qualsevol de les múltiples opcions en anells de compromís encara mes, quan es tracta de demanar la mà a aquella persona tan important amb la qui consagrar una vida i entregar-se al futur, en aquest meravellós sacrament que n’és el matrimoni. Un camí en el qual travessar per diferents etapes però en la que, a pesar de tot, sempre podran guardar el meravellós record, d’un moment com aquest objectivat en un anell de gran valor, sofisticació, artesania i tanmateix, un objecte estètic sempre susceptible d’ésser reconegut a través dels valors que hi confereixen un sentit del gust depurat que en marca la diferència.

Clemència Peris® en el treball dels seus tallers, mai no hi esmerça tots els seus esforços ni cap cost quan es tracta de complaure a l’element més important de tots els que composen aquesta firma, els nostres clients. Per aquest motiu no volem perdre l’oportunitat de mostrar que el més important per nosaltres és el treball que dia rere dia desenvolupem, sempre gràcies al talent d’incalculable valor i potència de la nostra directora creativa, fundadora i directora creativa, Clemència Peris®.
Esperem que gaudeixin d’aquesta meravellosa peça, amb els seus centelleigs d’elegància i incalculable valor tampoc sense perdre l’oportunitat de desitjar-los un feliç dia d’acció de gràcies.

www.clemenciaperis.com