ALIANCES DE BODA A CATALUNYA: LES MÉS VENUDES

Fa uns dies, vam compartir amb tots vosaltres aquells anells de compromís més venuts a les ciutats més poblades de Catalunya, avui volem fer el mateix pero amb una altre de les peces més demandades i més especials: les aliances de matrimoni. Compartim amb tots vosaltres les aliances de boda a Catalunya més venudes i analitzem els gustos i les preferencies dels nuvis de diferents ciutats catalanes.

Des de que vam inaugurar la nostre joieria online, han sigut molts els catalans que han confiat en els dissenys de Clemència Peris per escollir una de les peces d’alta joieria amb més significat: les aliances de noces. Estem molt contents i orgullosos de que molts d’aquells nuvis que van acudir a nosaltres per escollir l’anell de compromís, han tornat posteriorment amb les seves parelles per triar les que serán les seves aliances de boda. Un gest que per nosaltres es una mostra total de confiança. I és que que un client repeteixi es la major satisfacció possible.

Totes i cadascuna d’aquestes parelles que ha confiat en Clemència Peris ha valorat i apreciat diferents aspectes de la firma, com per exemple: el disseny, la arquitectura, la artesanía de les peces, la qualitat del or i dels diamants i els avantatges i facilitats que oferim a la nostre joieria online:

  • canvi de talla gratuit
  • enviament sense cost
  • finançament
  • garantía de 2 anys
  • canvi i devolució en 15 dies

Aliances de boda a Catalunya: les més venudes

A Clemència Peris em volgut analitzar els gustos i preferencies dels catalans en quant a aliances de boda, és per això que em analitzat les ventes d’anells de matrimoni des de que vam inaugurar la nostre joieria online. Fet que ens ha permès saber quines han sigut i segueixen sent els dissenys que més agraden en cada una de les ciutats catalanes més poblades.

Aliances de boda a Cataluya: a continuació us expliquem i us mostrem quines són les aliances de boda a Catalunya més venudes. Concretament a Hospitalet de Llobregat, Badalona, Terrassa, Lleida, Girona i Tarragona.

Aliances de boda Hospitalet de Llobregat

aliances de boda hospitalet de llobregat

Una de les coses que més valoren les parelles d’Hospitalet de Llobregat que estan buscant les aliances de nocesperfectes, es la qualitat. Es a dir, que les peces estiguin fetes amb materials de primera qualitat, que tinguin acabats impecables i que siguin úniques. Característiques que han trobat a la nostre joieria online. I a dia d’avui podem dir que les aliances de boda a Hospitalet més venudes són les aliances d’or groc per ells i les aliances de diamants per elles. Un exemple que demostra que les aliances de boda de la parella poden ser perfectament diferents.

aliances de boda or groc

Aliances de boda Badalona

aliances de boda badalona

Les parelles de Badalona, concretament les núvies, ho tenen clar: són amants incondicionals dels diamants. És per això que no han dubtat ni un instant i la majoria d’elles ha optat per aquestes peces com a aliança de boda. Així que podem dir, en base a la nostre experiencia que, les aliances de boda a Badalona més venudes són les aliances de diamants o les mitjes aliances de diamants. Una peça que es converteix en una opció perfecta i eterna per donar el “si, vull”.

aliances de boda badalona

Aliances de boda Terrassa

aliances de boda terrassa

Una de les coses importants que s’ha de tenir en compte quan s’escullen les aliances de matrimoni es l’acabat de l’or que volem que tinguin. És a dir, si volem que siguin brillants, mats o arenoses. Gràcies a les ventes realitzades a la nostre joieria online hem pogut analitzar quines són les aliances de boda a Terrassa més venudes i podem dir que tenen especial debilitat per les aliances d’or blanc que tenen acabat brillant i acabat mate. Dos de les opcions que més agraden i que serveixen tant per home com per dona.

aliances de boda terrassa

Aliances de boda Lleida

aliances de boda lleida

Els lleidetants són el clar exemple de ser “repetidors”. És a dir, mols dels que van confiar en nosaltres a l’hora d’adquirir els anells de compromís ha tornat per seleccionar les aliances de boda amb la seva parella. I podem afirmar que les aliances de boda a Lleida que més agraden són les tradicionals de mitja canya. Això si, estan oberts a diferents tonalitats com per exemple en or blanc, groc o negre.

aliances de boda lleida

Aliances de boda Girona

aliances de boda girona

Girona és una ciutat amant de la cultura i de l’art fet que fa els seus habitants tinguin una sensibilitat especial pel disseny i per l’arquitectura. Gustos que reflecteixen quan tenen que escollir les seves futures aliances de noces. Gràcies a les ventes realitzades a través de la nostre joieria online hem pogut saber que les aliances de boda a Girona que més éxit están tenint són les aliances d’or rosa amb diamants per les nuvies i les aliances d’or rosa llises per ells. Peces amb un romanticisme espectacular.

aliances de boda girona

Aliances de boda Tarragona

aliances de boda tarragona

Els tarraconins han quedat plasmats dels dissenys de la firma, així com de la qualitat de les nostres peces. Després d’analitzar totes les ventes realitzades a Tarraco a través de la nostre joieria online,podem dir que les aliances de boda a Tarragona més venudes són les d’or groc. Peces clásiques pero amb un punt de disseny que els ha enamorat. I és que poden adoptar diferents tipus d’acabats: mate, brillant o arenós, i portar o no diamants incrustats.

aliances de boda or groc granulat

Si voleu conèixer quins han sigut les aliances de boda més venudes a altres ciutats catalanes, us deixem una llista on podreu trobar tots els detalls!

Aliances de boda Mataró

Aliances de boda Santa Coloma de Gramanet

Aliances de boda Sabadell

Aliances de boda Reus

Aliances de boda Cornellà de Llobregat

Aliances de boda Sant Cugat del Vallès

Aliances de boda El Prat de Llobregat

Aliances de boda Viladecans

Aliances de boda Castelldefels

Aliances de boda Cerdanyola del Vallès

Aliances de boda Esplugues de Llobregat

Aliances de boda Gavà

Aliances de boda Sant Joan d’Espí

Aliances de boda Molins de Rei

Aliances de boda Manresa

Aliances de boda Granollers

Aliances de boda Mollet del Vallès

Aliances de boda Figueres

Aliances de boda Sitges

Aliances de boda Premià de Mar

Aliances de boda Palafrugell

Aliances de boda Vic

Aliances de boda Blanes

*Us pot interessar: Els anells de compromís més venuts a Catalunya.