ÚLTIMES TENDÈNCIES EN JOIERIA A BARCELONA 

Últimes tendències en Joieria a Barcelona. Des de l’edat medieval fins al post-modernisme, passant pel renaixement, l’Art Nouveau i l’Art Deco, la història de la joieria ha estat una marcada per la distinció, la noblesa i l’elegància. Segles de tendències, materials, símbols i prestigi han marcat el recorregut d’un món marcat per l’exclusivitat i el disseny.

Barcelona ha estat considerada des de fa anys com una ciutat marcada pel disseny i l’art, gràcies a diverses figures de la ciutat comtal que li han atorgat una importància i reconeixement mundial dins d’aquest àmbit. No és d’estranyar doncs, que l’art formi part de l’ADN de la regió, donant vida a projectes únics com és l’alta joieria a Barcelona de Clemència Peris. Les joies fetes a mà per Clemència Peris s’han convertit en els darrers anys en un referent d’art, disseny i passió per l’exclusivitat, donant el toc final a incomptables cerimònies i ocasions.

Últimes tendències en Joieria a Barcelona

Avui us portem en exclusiva les últimes tendències en joieria a Barcelona que han estat marcades per la simbiosi entre disseny i passió que la ciutat acull en cadascun dels seus racons. Gràcies als nostres més de trenta anys d’experiència i coneixement, tant de la regió com del món de l’alta joieria, hem elaborat una llista extensiva amb les últimes novetats i desitjos més cotitzats tant en anells de compromís, aliances de casament i alta joieria a forma d’arracades i polseres riviere.

Els anells de compromís a Barcelon

L’or ha estat des de sempre un dels materials més preciosos i cobejats al món. No és d’estranyar que quant a anells de compromís es tracti, aquest sigui el material més escollit per les parelles de tot el món. No obstant això, aquest exquisit element pot diverses formes i colors molt especials, que acompanyaran a la perfecció a qualsevol cerimònia i persona.

Algunes de les peces més desitjades en aquestes últimes temporades a Barcelona han estat sens dubte els anells de compromís en or blanc. Aquestes magnífiques peces ressalten amb la seva espectacular brillantor i color, remarcant les subtileses i belleses de qualsevol mà i enaltint els preciosos diamants amb els que són coronades, ja siguin en estil solitari o envoltat en talla brillant. A més de l’or blanc, aquesta meravellosa col·lecció també es llueix amb el nou i trencador or rosa, l’elegant i misteriós or negre i el clàssic però etern or groc.

joieria a barcelona

Les aliances de casament a Barcelona 

És el moment de triar una aliança de casament que us unirà en el moment més preuat de la cerimònia (a part de la festa) i que tots dos compartireu. Per a aquesta elecció les parelles solen venir acompanyades de la seva mitja taronja per escollir entre els dos l’anell de casament que més aviat representi la seva unió, conjunti amb el casament i els faci brillar a tots dos.

Tant les aliances de casament en or blanc com en or groc han estat les més escollides en les últimes temporades a causa tant al seu exclusiu brillantor i color, com a la seva versatilitat a combinar amb qualsevol element en el casament. No obstant això, més i més parelles han començat a escollir les noves i trencadores col·leccions d’anells de casament en or rosa i or negre, per donar-li un gust i to únics tant a la cerimònia com a la resta de l’noces, a més de perquè es ala aliança que els acompanyarà en el dia a dia.

Avui us portem dues de les aliances més venudes en or rosa i or negre, perquè vegeu com la subtilesa i dissenys artesanals d’aquestes peces, creen una simbiosi perfecta de disseny i passió.

 

joieria a barcelona

joieria a barcelona

Les exclusives polseres riviere a Barcelona 

Subtilesa i elegància són dues de les paraules que defineixen perfectament la col·lecció de polseres riviere a Barcelona creades per Clemència Peris. Aquestes senzilles i alhora poderoses peces de joieria fetes a mà a la ciutat comtal, s’han convertit en poc temps en un dels complements preferits de molts dels nostres clients i experts, que han sabut valorar les seves detalles en or blanc i or groc, a banda dels acabats amb diamants de la més alta puresa. Complements exclusius per a esdeveniments i fins i tot el dia a dia, que donen un toc de distinció i classe a qualsevol que els porti.

joieria a barcelona

L’última tendència en anells d’home a Barcelona 

Les col·leccions d’anells de compromís per a homes, a més d’aliances de casament o simplement anells per a homes com a complements, han estat algunes de les peces més venudes en aquestes últimes temporades. És clar que ells també aprecien les subtileses i elegància d’aquestes peces de joieria fetes a mà a Barcelona, de manera que les col·leccions d’anells com de complements han anat sent ampliades per satisfer tots els gustos i requeriments dels nostres exclusius clients.

Algunes de les peces més venudes continuen sent les forjades en or groc i or blanc, a més d’alguns dels nostres últims dissenys en or negre i fins i tot or rosa que donen un toc d’elegància i marquen tendència per igual.

anells home barcelona

Les arracades de casament més cotitzades a Barcelona 

Quines arracades podrien conjuntar millor amb el vestit únic, que la nostra selecció d’arracades de diamants a Barcelona. Ets peces exclusives forjades tant en or blanc com en or rosa i groc, serveixen per combinar en qualsevol situació que es requereixi. Juntament amb els diamants i les pedres precioses més pures del mercat, aquestes arracades s’erigeixen com un referent de l’alta joieria a Barcelona i com una de les peces més cobejades de la col·lecció de Clemència Peris.

pendientes de oro barcelona

Descobreix més sobre les tendències en joieria a Barcelona segons el tipu de joia:

Aliances Barcelona

Aliances boda Barcelona

Aliances casament Barcelona

Aliances boda or blanc Barcelona

Aliances boda or blanc Barcelona

Aliances casament or blanc Barcelona

Aliances or Barcelona

Aliances or blanc Barcelona

Anells matrimoni home Barcelona

Anells or blanc diamants Barcelona

Anell solitari Barcelona

Anell solitari diamant Barcelona

Anells solitari home Barcelona

Anells solitari dona Barcelona

Anells casament Barcelona

Anells boda or blanc Barcelona

Anells casament originals Barcelona

 

Anells boda or blanc Barcelona

Anells compromís or Barcelona

Anells compromís or blanc Barcelona

Anells compromís home Barcelona

Anells matrimoni Barcelona

Anells or Barcelona

Anells or blanc Barcelona

Anells or home Barcelona

Anells compromís diamants Barcelona

Anells home Barcelona

Joieria home Barcelona

Joieries Barcelona

Arracades brillants Barcelona

Arracades diamants Barcelona

Arracades nuvia barcelona

Arracades or barcelona

Polseres diamants Barcelona

Polseres or barcelona

Anells compromís brillants Barcelona

Anells compromís disseny Barcelona

*Et pot interessar: Les aliances de boda a Catalunya més venudes