Sobre el nadal

El nadal un període de reflexió vital

Regals de Nadal. El nadal és un temps de l’any en que, per algun enamorat desig, neix en tots nosaltres la necessitat del caliu tan especial i reconfortant que ens ofereix la família i les amistats més intimes.

El nadal és aquest breu lapse de temps en que traslladem la nostra consciència, per a sotmetre-la a una revisió exhaustiva de tots i cadascun dels esdeveniments viscuts durant l’any. Per exemple, totes aquelles persones que en el transcurs dels dies, anem coneixent i amb les qui establim lligams. Amb les qui compartim, sovint, incunables experiències que ens enriqueixen.
Tots els reptes i promeses que neixen de l’activitat personal diària i, per les quals, fem sempre grans esforços per superar i, per suposat també, tots aquells somnis que s’esvaeixen en la nit dels temps i que configuren i eduquen el nostre caràcter al seu torn es converteixen en indispensables pel nostre creixement emocional.
Però especialment, d’aquesta reflexió se’n segueix d’un balanç el qual, en la seva millor intenció, crea noves promeses per aquest futur tan immediat que és el “dia a dia”.
Són moments com aquests els que fan en tots nosaltres, prendre un ple coneixement de per on conduïm a la nostra vida, quins són els camins a escollir i, com bé s’acostuma a dir, quina és l’aigua que em de deixar córrer.

Reflexió, com, quan i on?

Tot i que el ritme frenètic de la rutina diària, no ens faci possible dedicar el temps necessari a la reflexió personal, amb un mateix, les persones a la vida hem de trobar-lo per poder reconèixer i arribar a una certa mesura de pau, encara que només sigui en una petita mesura. A cada cop que respirem, a cada un dels glops que fem a la tassa de te. Tot i les nostres obligacions, la nostra trajectòria vital ha de consagrar-se a la recerca de “la flor perfecta”, perquè, no obstant que no la trobem fins al final dels nostres dies, aquesta recerca ja haurà fet que valgui la pena, inclús tenint en compte que, per naturalesa, totes són perfectes.
De la mateixa manera que les festes nadalenques propicien la reflexió, sempre hem de convidar-nos a aquest moment d’experiència personal. Aquesta, ens ajuda a oblidar-nos del món i de nosaltres mateixos, per poder mirar-lo de forma desinteressada i reflexionar sobre els nostres assumptes des d’una perspectiva crítica, convertint-nos en individus plens de coneixement, coneixement que ens deixa previstos per sortir al món.
Per realitzar aquest acte reflexiu sempre podem trobar llocs propicis pel pensament, un dels molts pot ser la família, però també l’art, la gastronomia, la música, el disseny…, així com infinits són els objectes o activitats que propicien aquesta experiència singular i estètica.

Regals de nadal

De la mateixa manera, el nadal, moment que els lligams amb els nostres éssers més estimats es fan més estretes, quina millor forma de demostrar-ho que per mitjà d’un meravellós i sofisticat objecte que el d’una peça de joieria.
Els valors d’una llarga nissaga familiar, el delicat i sofisticat treball artesà que ofereix la firma de Clemència Peris, s’obren en un ampli catàleg en peces d’alta joieria que són sempre la millor opció per obsequiar a totes aquelles persones que fan tan especial la nostra vida.
El treball dels nostres tallers, sempre en harmonia amb el disseny artístic de Clemència Peris, no només ens fa possible oferir un catàleg amb diverses col•leccions d’alta qualitat i sobrada reputació amb dissenys exclusius en anell, arracades, conjunts braçalets, etc.., amb materials d’una qualitat excel•lent sinó que, també, ofereix la possibilitat d’adquirir una joia única per a cada ocasió, donada la naturalesa de la seva fabricació artesanal.
En aquests temps de recolliment personal, familiar, d’amor, de pau i tranquil•litat d’esperit, Clemència Peris us desitja un bon nadal i un any ple de resplendents expectatives.

Bones Festes.