Aposta per el diseny i pruducció artesanals

Anells de compromis or blanc 1 robi birmania natural Anells de compromis or blanc 1 maragda natural Anells de compromis or blanc 1 diamant central

Aquest any nou que tot just comencem, tant Clemència Peris com el seu equip, ens sentim orgullosos d’haber conseguit cumplir el nostre somni. Un somni que pasa per poder orer-los un espai web on poder motrar el treball que amb tanta dedicació i esforç depositats en ell hem invertit per a vosaltres, els nostres clients.
Enatnt inmersos en un procés d’expansió internacional a través de la web i de la nostre botiga i atelier de Barcelona, no perdem la oportunitat de compartir amb tots vosaltres, la nostre il•lusió per una feina que la nostre fundadora i imatge creativa de la firma, porta elaborant desde fa ja gairebé 5 decades.
Treball que no es resumeix només a la elaboració de peces en alta joieria, sino que hi afegeix un gran compromis amb el diseny exclusiu i maravellós d’unes mans curtides en la tradició artesanal desde 1979.
Diseny que, entre d’altres fonts d’inspiració, la nostre fundadora centra en el potent i de reconeguda reputació a nivel mundial com n’és la ciutat comptal de Barcelona. El mediterrani comptal, carrega arquitectónica, artística i pictórica de la qual es fonamenta en un potent moviment d’avanguarda abalat per la UNESCO com a patrimoni cultural de la humanitat com és el modernisme, així com també de la reputada i famosa cultura mediterrànial la cual és objecte turístic internacional, sempre ha sigut Font d’inspiració per a la nostre directora cretiva.
Pensar en Clemència Peris dons, no resta en un pensament en relació a la joieria, sino que, tambè, es un pensament de tots aquells qui busquen l’oportunitat de lluir peces uniques, la naturalesa de la elaboració de les quals romàn impasible davant el pas del temps.

Bracalets en or groc 18k 2 diamants Bracalets en or blanc 18k 4 diamantsBracalets en or rosa 18k 17 diamants
Les joies de Clemència Peris, son joies d’una elevada qualitat, les quals cconten amb la garantía de materials de primera qualitat, que emanen un resplandor própi el qual es capaç d’enlloernar a tothom que, inevitablement fixi la seva vista en elles. Les de Clemència son peces les quals s’elaboren una a una, totes elles passant per un complexe procés de producción artesanal, la qual cosa, n’afegeix un valor atemporal a totes elles, fent-ne de cadascuna, una joia única podada a les mans de qui les llueix.
Gemmes precioses d’una testada qualitat s’obren en un ampli catáleg de posibilitats, renint, entre daltres, diemants en tota l’amplitut en formas i colors, tots d’una excelentíssima qualitat, així com, safirs, esmeraldes, i rubís, tallats en una depurada i exclusiva técnica inigualable en les seves distintes varietats per la ma de la nostre directora creativa, la qual ha sigut galardonada en múltiples ociasión per aquest moitu, totes elles engastades a mà en metalls nobles com l’or en totes les seves variacions, una per una.
Per aquest motiu, convidem als nostres clients a conéixer el nostre catàleg, el qual reuneix una amplia varietat de peces, en cada una de les seves col•leccions, pensades per a tots aquells moments en que una joia, es la opció adeqüada per la qual optar per un regal, un compromis o com a mitjà a través del qual objectivar un momento especial a la vida a tavrés d’una peça que inmortalitzi un record especial.

Anell d´home en or vermell i blanc 18k Anells de compromis en or groc blanc 18k 59 diamants Anells dse compromis en or blanc 18k 25 diamants
Clemència Peris, compormesos amb el diseny i l’artesania des de 1979.