CASAMENTS DE TOT UN CAP DE SETMANA ENMIG DE LA NATURA

Els casaments ja no són cosa d’un únic dia. Cada vegada més parelles opten per escollir un espai amb allotjament pels seus convidats i així gaudir del casament que tant han esperat fins a l’últim minut de celebració. No haver d’agafar el cotxe després de la festa del convit i poder convidar a amics que viuen lluny són els principals motius d´aquesta elecció. Un altre cas són les parelles que decideixen celebrar l’enllaç en un indret allunyat de la zona de residència com, com per exemple una finca o una masia rurals.

A les comarques gironines trobem diversos espais singulars on celebrar un casament de cap de setmana com Mas Gircós, situat a Besalú, en plena natura de la Garrotxa i El Clar del Bosc, a Banyoles, enmig dels boscos del Pla de l’Estany.

*Aperitiu El Clar del Bosc

*Imatge d’AdaTikur Fotografia

Mas Gircós

A prop de l’emblemàtic poble medieval de Besalú es troba Mas Gircós, una esplèndida masia del segle XVII amb unes àmplies vistes panoràmiques, envoltada únicament de natura. Un lloc ideal per un casament de cap de setmana on els nuvis i els convidats es poden allotjar a la masia i gaudir durant el dia dels exquisits racons històrics de la zona.

La masia permet celebrar banquets de fins a 250 comensals i albergar a la nit a un màxim de 174 convidats. L’establiment compta amb diversos espais, amb vistes panoràmiques, idonis per a la cerimònia, per l’aperitiu, el banquet i el ball. Ja sigui a l’interior, a l’aire lliure o a la gran carpa.

*Cerimònia Mas Gircós

*Imatge de Vera Fleisner

La masia consta de racons plens d’història com una àmplia terrassa ajardinada molt suggeridora per fer els aperitius o per sopar sota de les moreres, una antiga era o sota les branques d’una gran alzina on es pot sopar veient la posta de sol.

El Clar del Bosc

L’imponent bosc en el que es troba El Clar del Bosc convida a escoltar les llegendes de les fades -aquí anomenades goges- que l’habiten. Es tracta d’un ampli espai de gran bellesa, rodejat de vigorosa natura i misteri, proper a les tranquil·les aigües de l’estany de Banyoles. Un indret molt especial per un casament.

El Clar del Bosc ofereix moltes possibilitats per situar la cerimònia i el banquet de noces. Ja sigui entre els arbres, en la gran esplanada central o al bell mig del bosc. Les instal·lacions d’El Clar del Bosc permeten l’allotjament dels convidats (fins a 210) i ofereixen la possibilitat d’aprofitar l’ocasió per fer activitats el dia després del casament. L’àmplia piscina, els espais de joc infantil, les pistes poliesportives i el bosc vertical amb tirolines i plataformes converteixen el casament en un apassionant i inoblidable cap de setmana pels nuvis i els convidats.

*El Clar del Bosc

*Imatge de Dori Romera