Like

ANELLS DE COMPROMÍS A CATALUNYA: ELS MÉS VENUTS

Avui, en el nostre blog, us volem mostrar quins són els anells de compromís a Catalunya més venuts. Des que vam inaugurar la nostra joieria online, han estat molts els ciutadans catalans que han confiat en Clemència Peris en l’elecció dels seus anells de compromís. Tots i cadascun d’ells ha quedat enamorat dels dissenys de la firma. I és que els ha conquistat l’arquitectura de les nostres peces, la qualitat dels nostres diamants i l’harmonia dels nostres dissenys.

Anells de compromís a Catalunya: els més demandats

Les arrels catalanes i la inspiració mediterrània ha sigut clau per establir un vincle personalitzat molt fort que ens ha permès coneixer de molt aprop els gustos de cada ciutat. Gràcies a les seves comandes, hem pogut endinsar-nos una mica més en les seves preferències en quant a anells de compromís. Preferències que varien en funció de la zona i de la ciutat. Avui, volem compartir amb tots vosaltres quins han estat i quins segueixen sent a dia d’avui els anells de compromís a Catalunya més venuts. I volem fer-ho en funció de cada una de les ciutats catalanes més poblades. Hem seleccionat algunes de les ciutats més habitades de Catalunya i hem analitzat cadascuna de les comandes per poder saber quin estil d’anell els hi ha robat el cor.

Anells de compromís a Catalunya: els més venuts A continuación, us expliquem i us ensenyem quins són els anells de compromís a Catalunya més venuts. Concretament, d’aquestes ciutats: Hospitalet de Llobregat, Badalona, Terrassa, Sabadell, Lleida, Mataró, Santa Coloma de Gramanet, Reus i Tarragona.

Anells de compromís Hospitalet de Llobregat

anells de compromís a catalunya

Els ciutadants de Hospitalet valoren l’art, la cultura i tot allò que hagi nascut i porti arrels Barcelonines. Molts ens han demostrat ser amants de la nostre firma a través de la nostra joieria online. I es que valoren molt el “made in Barcelona”, motiu pel qual els nostres dissenys d’inspiració Barcelonina els fascinen.  Podem afirmar que els anells de compromís a Hospitalet de Llobregat més venuts són els solitaris amb diamants talla brillant. Dissenys nets i de línies fines en or blanc, en or negre o en or groc.

anells de compromis hospitalet de llobregat

Anells de compromís Badalona

anells de compromís a catalunya

Els badalonencs es caracteritzen per apreciar allò exclusiu que posseeix alguna cosa que els faci diferents. I així ho demostren alhora d’escollir un anell de compromís. Gairebé mai es decanten per solitaris amb diamants talla brillant, sinó que prefereixen els solitaris amb diamants talla maragda i els solitaris amb talla oval. Peces que es situen com els anells de compromís a Badalona més venuts.

anells de compromís a catalunya

Anells de compromís Terrassa

anells de compromís a catalunya

Terrassa compte amb un ric patrimoni artístic del que Clemència Peris té l’honor de formar part.

Els seus habitants tenen especial interès en el disseny i en la inspiració Mediterrània, qualitats que caracteritzen a les peces de la nostra firma.

Gràcies a l’experiència que tenim en la venda d’anells a la ciutat, podem afirmar que els anells de compromís a Terrassa més venuts son els tradicionals solitaris de compromís amb diamant talla brillant amb montura de línies fines i el amb el diamant de més de 0,3 quirats.

anells de compromís a catalunya

Anells de compromís Sabadell

anells de compromís a catalunya

Els habitants de Sabadell els agrada evitar allò clàssic i apostar per allò mésmodern. I així ens ho han deixat saber gràcies als anells de compromís que han adquirit a Clemència Peris. A dia d’avui, podem dir que, en general, els anells de compromís a Sabadell més venuts son els anells amb un disseny modern, innovador i poc convencional.

anells de compromis sabadell

Anells de compromís Lleida

anells de compromís a catalunya

Els lleidetants són molt enamoradissos, és per això que en una relació ho donen absolutament tot. Analitzant les vendes de la nostre joieria online, ens em donat compte que els anells de compromís a Lleida més venuts son els anells de compromís amb pavé. Peces d’alta joieria amb un disseny exquisit i amb una lluentor espectacular.

anells de compromis a lleida

Anells de compromís Mataró

anells de compromis a catalunya

La lluentor del Mediterrani influeix molt en les preferences dels seus habitants. I així ho hem pogut saber gràcies als anells de compromís que han comprat a la nostra joieria online. Dissenys en els que els diamants estan presents de forma absolutament protagonista. I és que els anells de compromís a Mataró més venuts, son les aliances de diamants en or blanc i en or negre.

anells de compromis matador

Anells de compromís Santa Coloma de Gramanet

anells de compromis a catalunya

A Santa Coloma són amants incondicionals de la bellesa i de les formes geomètriques i arquitectòniques. Des de Clemència Peris podem afirmar que els anells de compromís a Santa Coloma de Gramanet més venuts son, a dia d’avui, els anells de compromís amb diamants talla pera i talla oval.

anells de compromis a catalunya

Anells de compromís Reus

anells de compromis a catalunya

Han estat molts els reusencs que han apostat pels dissenys de la firma en diverses ocasions. I després d’analitzar les seves comandes, podem dir que els anells de compromís a Reus més venuts son els solitaris de compromís d’or blanc que posseeixen un disseny arquitectònic exquisit.

anells de compromis a reus

Anells de compromís Tarragona

anells de compromis tarragona

Són moltes les vendes que hem realitzat a Tarraco a través de la nostra joieria online. I, en base a la nostre experiencia, podem dir que els anells de compromis a Tarragona més venuts son els solitaris de compromís realitzats en or groc de 18kt amb un diamant central talla brillant.

anells de compromis tarragona

Si voleu conèixer quins han sigut els anells de compromís més venuts a altres ciutats catalanes, us deixem una llista on podreu trobar tots els detalls!

Anells de compromís Cornellà de Llobregat

Anells de compromís Sant Cugat del Vallès

Anells de compromís El Prat de Llobregat

Anells de compromís Viladecans

Anells de compromís Castelldefels

Anells de compromís Cerdanyola del Vallès

Anells de compromís Esplugues de Llobregat

Anells de compromís Gavà

Anells de compromís Sant Joan d’Espí

Anells de compromís Molins de Rei

Anells de compromís Girona

Anells de compromís Manresa

Anells de compromís Granollers

Anells de compromís Mollet del Vallès

Anells de compromís Figueres

Anells de compromís Sitges

Anells de compromís Premià de Mar

Anells de compromís Palafrugell

Anells de compromís Vic

Anells de compromís Blanes

*Us pot interessar: Al taller de joieria de Clemència Peris